PIK Rijeka - službena pekara Riječkog karnevala

15.01.2018.

Donacije

Počelo je peto godišnje doba - najluđe i riječanima najomiljenije karnevalsko doba! Riječki karneval je kroz godine postao prepoznatljiv brend, stoga mi s ponosom najavljujemo kako smo i ove godine sponzori karnevala.  PIK Rijeka se kao domaća lokalna tvrtka rado uključuje u sva događanja značajna za naš kraj. Tijekom godine pomažemo lokalne udruge te kulturna i sportska događanja, stoga smo i ove godine uz Riječki karneval, manifestaciju za koju uz cijelu županiju živi i preko 350 djelatnika PIK-a.

Uz svakodnevnu bogatu ponudu pekarskih proizvoda, slatkih i slanih delicija te svih ostalih poznatih PIK-ovih proizvoda, u karnevalsko doba posebno ističemo krafne, fritule i kroštule.

Za sve sudionike Dječje karnevalske povorke, PIK je osigurao preko 5000 krafni, a za potrebe Međunarodne karnevalske povorke donirat će više od 1 tone kruha. Uz to, tijekom karnevala sudjelujemo s akcijskim cijenama za pojedine karnevalske slastice u našim PIKO trgovinama za sve kupce.

Miris krafni,fritula i kroštula svih podsjeća da je stiglo peto godišnje doba, stoga vidimo se u PIKO trgovinama koje su od 1947. godine sinonim za tradiciju i kvalitetu.

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM