Brendovi

Riječka tjestenina, danas Paštaria, datira od davne 1845. godine, kada su u Rijeci postavljena prva manufakturna postrojenja za proizvodnju tjestenine po uzoru na talijanske manufakture u Genovi i Napulju. Danas se tjestenina proizvodi u suvremenom postrojenju s kontinuiranim i automatiziranim tehnološkim procesom na linijama za proizvodnju kratke i duge tjestenine.

Posjeti web stranicu

PIK-ovo pekarstvo ima dugu tradiciju, od 1947. , te su se odtada razvile mnogobrojne vrste Piko pekarskih i slastičarskih proizvoda. Uspješnim spojem pekarske tradicije i iskustva Primorskog kraja sa suvremenom tehnologijom, PIK postiže vrhunsku kvalitetu i raznovrsnost svojih proizvoda. U svojim razvojnim programima, tvrtka teži proizvodnji tamnijih miješanih kruhova, te pekarskim i slastičarskim proizvodima prirodnijeg izgleda, boje, sjaja i svježine, sa što manje aditiva i gotovih smjesa.

Posjeti web stranicu
Paštaria PIKO

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM