O nama

Prehrambeno industrijski kombinat d.d. Rijeka – PIK RIJEKA ima tradiciju proizvodnje mlijeka, pekarskih proizvoda i tjestenine od 1947., te je i danas vodeća prehrambena industrija u Rijeci.

PIK zapošljava dvjestotinjak djelatnika i mnogobrojne kooperante te kontinuirano ulaže u usavršavanje tehnike, tehnologije i edukaciju stručnih kadrova. Kvaliteta proizvoda je PIK-ov imperativ i prati se u vlastitim suvremeno opremljenim laboratorijima te putem ugovora s ovlaštenim ustanovama.

Tvrtka je implementirala sustave upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane te je dobitnik međunarodno priznatih certifikata kvalitete ISO 9001, ISO 22000 i IFS.

Društvena odgovornost

PIK Rijeka, kao društveno odgovorna tvrtka, brigu o svojim sugrađanima pokazuje svakodnevno, vodeći računa o kvaliteti sirovina koje koristi u pripremi svojih proizvoda, strogo kontroliranim uvjetima proizvodnje i kontroli gotovih proizvoda. Kao lokalna tvrtka nastojimo, u skladu s mogućnostima, pomoći lokalnim kulturnim, sportskim i dr. institucijama i udrugama kroz mnogobrojna sponzorstva i donacije.

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM