Vizija tvrtke

Dostignutim stupnjem tehničkog, tehnološkog i informacijskog razvoja, kadrovskom podrškom te usvojenim i primijenjenim standardima kvalitete, PIK svojim kupcima i potrošačima može jamčiti vrlo širok asortiman visokokvalitetne i zdravstveno i higijenski ispravne domaće hrane. Osnovno usmjerenje PIK-a je nuditi kupcima proizvode koji u cijelosti ispunjavaju njihove zahtjeve i očekivanja. Poslovnu orijentaciju PIK-a usmjerenu na kvalitetu, potvrđuju nezavisne institucije putem dodjeljenih certifikata HACCP, IFS, ISO 22000:2005, ISO 9001:2000, Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta. Kvalitetni i prije svega zdravstveno ispravni proizvodi PIK– a u cilju su zadovoljstva kupaca, a oni su odavno prepoznali kvalitetu PIK-ovih proizvoda i nastojanja PIK– a u tom smjeru.

Naš cilj je napredovati i stvoriti nešto veće i bolje. Unaprijediti i poboljštati ono što trenutno proizvodimo i razvijati nove tehnologije, učinkovitiji način rada i nove proizvode za budućnost. Ostvariti odnose povjerenja i veću vrijednost suradnje s našim klijentima. Sudjelovanjem u oblikovanju tržišta u razvoju pekarske, mliječne i tjesteničarske industrije u regiji i šire, omogućiti da naši proizvodi budu dostupni svakoj obitelji, poštivajući prirodni lanac opskrbe od polja do stola.

 

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM