Novosti

02.09.2020.

Karijera

Otvorena radna mjesta

Riječka prehrambena industrija trenutno ima otvorena dva radna mjesta. Za sva radna mjesta postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Ponude s priloženim životopisom dostaviti na adresu: PIK d.d. Rijeka, Krešimirova 26, 51000 Rijeka ili putem maila: kadrovska@pikrijeka.hr. Saznaj više...

14.07.2020.

Tonka

PIK dobio prvu službenu food blogericu

Diljem cijele Hrvatske spremala su se jela slana i slatka, tradicionalna i moderna i donosila nam inspiraciju i dobre ideje tokom proljetne izolacije zbog korone. Na društvenim mrežama izazov #PIKnikOdDoma na kraju je potrage dobio i našu prvu službenu food blogericu Tamaru Sitar te tri riječke superfinalistice.

18.03.2019.

Tonka

Tonka Planinski jogurt i Kefir – najbolji mliječni proizvodi prema odabiru mama!

U petak 15. siječnja u Zagrebu, dodjeljene su nagrade najboljim proizvodima koje su prema online istraživanju odabrale hrvatske majke. „Odabrale mame“ je prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, a Tonka proizvodi su proglašeni su najboljim mliječnim proizvodima u kategoriji „grčki tip jogurta“ – Planinski jogurt i u kategoriji „kefir jogurta“- Tonka kefir.

13.03.2019.

Donacije

1000 paketa Paštarije trećemajcima

Riječka solidarnost opet se pokazala na djelu. PIK Rijeka odazvao se pozivu prikupljanja hrane za radnike 3. maja koji su zajedno sa svojim obiteljima, nakon 3 mjeseca bez plaće, doslovno dovedeni na rub egzistencije. Danas su PIK-ovci su predali trećemajcima donaciju od 1000 paketa Paštarije.

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM