PaštaRIa proglašena najboljom tjesteninom prema odabiru hrvatskih mama

01.02.2018.

Pastaria

U petak 26. siječnja u Zagrebu, dodjeljene su nagrade najboljim proizvodima koje su prema online istraživanju odabrale hrvatske majke. „Odabrale mame“  je prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, a Paštaria  je proglašena  najboljim proizvodom  u kategoriji „Tjestenina“.

Paštaria je ocijenjena najboljom u kategorijama zadovoljstvo proizvodom, omjer vrijednosti za novac i namjera ponovne kupnje te tako pronašla put do srca hrvatskih majki koje su prepoznale njezinu kvalitetu. Ponosni smo što su mame prepoznale našu kvalitetu i moderan dizajn, jer upravo one biraju s najviše pažnje i ljubavi za svoju djecu. 

U online istraživanju sudjelovalo je više od 8.000 mama, a oznaka „Odabrale mame“ koju nose ponajbolji proizvodi iz 15 različitih kategorija, ujedno je i preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge, jer upravo mame znaju najbolje!

Paštaria, koja se proizvodi isključivo od durum krupice koja ima i do 50% više bjelančevina nego obična pšenica, ne sadrži kolesterol, a njena kvaliteta najbolje dolazi do izražaja u okusu i izgledu, što su prepoznale i hrvatske mame. Počeci običaja uživanja u tjestenini sežu iz davne 1845. godine kada je osnovana riječka tvornica tjestenine, što je ujedno bio početak proizvodnje tjestenine u Hrvatskoj. Paštaria je zaljubljena u kreativnost, tradiciju i kulinarsku zaigranost, kao što dokazuju jednominutni video recepti na web stranici www.pastaria.hr ili Facebook profilu Paštaria.

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM