Kako nastaje Pikova pinca?

12.03.2018.

Pekarstvo

Bliži se vrijeme Uskrsa, a to je vrijeme kada nas emocije vežu za domaću pincu, onakvu kakve su je pravile naše none, s puno ljubavi i pažnje, i s najboljim sastojcima.

Prošle godine poboljšali smo recepturu tradicionalne domaće pince, bogatog mirisa i okusa bez umjetnih aroma i zaslađivača. Naša mirisna i mekana pinca priprema se ručno kao i nekad, po poboljšanom receptu naših nona, od domaćeg Tonka maslaca, odabranih svježih jaja te mnogo ukusnih grožđica. Produžena fermentacija omogućuje joj da bude što dulje svježa, ali bez dodanih aditiva i suvišnih e-brojeva.

Nastojeći pratiti potrebe i želje naših vjernih potrošača, a ne dirajući u tradiciju i kvalitetu, samo smo malo doradili, tj. ušminkali dragu nam gospođu Pincu. Poboljšana receptura i puno ljubavi i truda naših pekara i pekarica daju vrhunske rezultate. Bez njih ni mi ne bi bili ono što jesmo: vjeran partner koji vas svakog jutra čeka sa mirisnom pinkom kruha i vrhunskim slasticama. Zato se radujemo svakom osmjehu koji naši proizvodi izmame na lica kupaca, ne samo tijekom uskršnjeg doručka nego i svakoga dana. Vrijedne ruke riječkih pekara učinile su od naše pince pravu poslasticu, i tako već preko 70 godina, pa neka i ovog Uskrsa bude spremna za blagoslov i za vaš blagdanski stol. Sretan Uskrs od srca vam želi PIK Rijeka.

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM