1000 paketa Paštarije trećemajcima

13.03.2019.

Donacije

Riječka solidarnost opet se pokazala na djelu. 
PIK Rijeka odazvao se pozivu prikupljanja hrane za radnike 3. maja koji su zajedno sa svojim obiteljima, nakon 3 mjeseca bez plaće, doslovno dovedeni na rub egzistencije.


Danas su PIK-ovci su predali trećemajcima donaciju od 1000 paketa Paštarije
“Bila je najprirodnija stvar uključiti se i dati ruku našim sugrađanima” rekli su nam PIK-ovci, prilikom predaje donacije radnicima u njihovom skladištu u Brodogradilištu 3. maj. 


PIK Rijeka u svojih 70 godina postojanja rado se odazivao, sudjelovao  i sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama. Samo tijekom prošle godine donirali su preko 100 000 kn u svojim  proizvodima za humanitarne svrhe,  tako da ne čudi što su se odmah odazvali i ovoj humanitarnoj akciji za radnike riječkog škvera, koju su pokrenule Jasna Vrhovac i Marina Kilinčan. 
„Tu smo, odazvat ćemo se kad god treba“, poručili su iz PIK-a Rijeka izrazivši nadu da će agonija kroz koju prolaze radnici 3. maja ubrzo završiti.

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM