PIK dobio prvu službenu food blogericu

14.07.2020.

Tonka

Pojava Korona virusa svima nam je pomrsila planove ove godine. Puno toga je stopirano, odgođeno, moralo promijeniti formu, no ipak cijela situacija s ostankom doma donijela je i neke nove avanture! Jedna od suradnji koja je obilježila izolaciju je i projekt #PIKnikOdDoma gdje smo prepoznali neke nove navike i povratak kuhinji te smo cijeli projekt pratili s velikim zadovoljstvom i s medijskim partnerima nekoliko tjedana uživali u prekrasnim jelima s našim brandovima Tonka i Paštaria.

Diljem cijele Hrvatske spremala su se jela slana i slatka, tradicionalna i moderna i donosila nam inspiraciju i dobre ideje tokom proljetne izolacije zbog korone. #PIKnikOdDoma na kraju je potrage dobio i našu prvu službenu food blogericu Tamaru Sitar te divne superfinalistice, i to sve tri iz Rijeke. Napokon smo ih upoznali na dugoočekivanom pikniku na otvorenom gdje smo i isprobali sve njihove delicije uživo, u predivnom vrtu Učeničkog doma Podmurvice.

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM