Ovog Božića, stiže nam novo Tonka bajno mlijeko!

11.12.2018.

Tonka

Božić stiže i godina se polako bliži svome kraju. U zraku se osjeća svježina, snijeg je zabijelio obronke koji, okupani suncem, izgledaju kao iz najljepše bajke a pogled kroz prozor stvara sliku savršene blagdanske atmosfere: s pašnjaka goranskih, istarskih i ličkih stiže nam TONKA bajno  mlijeko – u novoj ambalaži: i vile bi ga pile!

Kao što vile simboliziraju povezanost s prirodom tako i naše Tonka mlijeko povezuje vas s okusom domaćeg kraja jer stalno usavršavana proizvodnja mlijeka na pomno odabranim farmama  stvara vrhunsko, 100% domaće mlijeko iz netaknute prirode, svježeg okusa, sigurne i provjerene kvalitete. 

Dodir našeg mlijeka na vašem nepcu ulazak je u novi svijet  - toliko dobro da je nestvarno, pomalo vilinski…

Prepustite se njegovom bajkovitom okusu jer Tonka mlijeko osigurava da vaša obitelj pije provjereno, sigurno i prirodno.

Svježina mlijeka očuvana je u praktičnoj Tetra Pak ambalaži koja jamči trajnost, a bogatstvo okusa sada možete okusiti u novoj limitiranoj ambalaži.

Tvrtka PIK svojim je domaćim mlijekom stvorila tradiciju i stekla prepoznatljivost na tržištu te postavila standarde u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda visoke kvalitete. Svježe ili trajno, Tonkino mlijeko je uvijek sjajno.

 

Odaberite kvalitetno i dozvolite da vas poput vile začara okus našeg mlijeka. Bajni okus mlijeka u bajnoj ambalaži.

 

Čestit Božić i sretnu novu godinu želi vam uvijek vaša Tonka -  PIK Rijeka!

Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte više o kolačićima.

PRIHVAĆAM