Pekarstvo i slastičarstvo PIK-a imaju 60 godine tradicije, što znači 60 godina postupnog razvoja do nivoa na kojem je danas. Uspješnim spojem tradicije i iskustva sa suvremenom tehnologijom, PIK postiže vrhunsku kvalitetu i raznovrsnost pekarskih i slastičarskih proizvoda (cca 90 vrsta pekarskih i isto toliko slastičarskih proizvoda). 


U razvojnim programima danas težimo proizvodnji tamnijih miješanih kruhova, proizvodima prirodnijeg izgleda, boje, sjaja i svježine, sa što manje aditiva i gotovih smjesa. 

Program “Zlatno zrno žita” je rezultat suradnje stručnih ljudi iz naše tvrtke i Zavoda za javno zdravstvo, a objedinjuju znanja iz područja tehnologije i medicine. U sklopu programa “Zlatno zrno žita”, koji je jedinstven po svojim za zdravlje korisnim svojstvima, svi su proizvodi pripremljeni od cjelovitog zrna žitarica i prirodnih namirnica bez šećera, jaja i bez industrijskih dodataka aroma, boja i aditiva. 
Bez obrzira prefereirate li bijeli ili integralni kruh, sa ili bez sjemenki, vodite računa da to bude proizvođač u kojega imate povjerenja, da to bude proizvođač koji kontrolira kvalitetu sirovine i gotovoga proizvoda, da to bude proizvođač koji kruh priprema u uvjetima koji odgovaraju pravilima sanitarne i higijenske ispravnosti. 
Rijeka je oduvijek bila grad u kojemu se peče i jede dobar kruh – mi to svojim proizvodima svakodnevno potvrđujemo! 

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh