PROIZVODNJA PREHRAMBENIH PROIZVODA

Jeste li se ikad zapitali kakve proizvode želite konzumirati ? 

Jeste li se ikada zapitali u kakvim se uvjetima  pripremaju vaši omiljeni proizvodi? 


Našu proizvodnju predvode stručnjaci, diplomirani inženjeri prehrambene tehnologije, s krajnjim ciljem da se unaprijedi kvaliteta hrane! 
Proizvodnja prehrambenih proizvoda kao što su kruh, mlijeko, tjestenina, slastice u PIK-u imaju preko 67 godine tradicije, što znači 67 godina postupnog razvoja do nivoa na kojem je danas. Uspješnim spojem tradicije i iskustva sa suvremenom tehnologijom, PIK postiže vrhunsku kvalitetu i raznovrsnost svih proizvoda koji se proizvode u njegovim pogonima. 
U razvojnim programima danas težimo proizvodnji proizvoda prirodnijeg izgleda, boje, sjaja i svježine, sa što manje aditiva i gotovih smjesa sa upotrebom domaćih sirovina provjerene kvalitete.
Proizvodi su rezultat suradnje stručnih ljudi iz naše tvrtke, a objedinjuju znanja iz područja tehnologije i proizvodnje hrane. Pokraj redovnih programa razvijamo i programe jedinstvene po svojim za zdravlje korisnim svojstvima, u kojima su proizvodi pripremljeni od prirodnih namirnica bez industrijskih dodataka aroma, boja i aditiva. 
Bez obzira prefereirate li standardne proizvode ili proizvode koji pozitivno utječu na vaše zdravlje i sigurnost vaše prehrane, vodite računa da to bude proizvođač u kojega imate povjerenja, da to bude proizvođač koji kontrolira kvalitetu sirovine i gotovoga proizvoda, da to bude proizvođač koji proizvode priprema u uvjetima koji odgovaraju pravilima sanitarne i higijenske ispravnosti. 
Rijeka je oduvijek bila grad u kojemu stanovnici poštuju i tradicijske načine prehrane ali su istovremeno i otvoreni za nova iskustva u prehrambenim navikama.
Rijeka je grad u kojem su stanovnici znali izabrati ono što je najbolje za njih i njihove obitelji.  

Veliki broj naših potrošača dokazuju da su naši proizvodi u skladu sa njihovim potrebama i prehrambenim navikama i da mi imamo dobru i sigurnu kvalitetu proizvoda što mi svojim proizvodima svakodnevno potvrđujemo! 

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh