Poslovna struktura Pik d.d. Rijeka

PIK RIJEKA, sa 420 zaposlenih djelatnika, danas jedan od vodećih proizvođača pekarskih i slastičarskih proizvoda u Rijeci i Županiji, te jedini proizvođač u Županiji u području tjestenine, mlijeka i mliječnih proizvoda, djeluje putem svojih proizvodnih pogona na desetak lokacija i vlastite trgovačke mreže.
Proizvodnja pekarskih i slastičarskih proizvoda organizirana je putem nekoliko proizvodnih pogona u Rijeci (Vežica, Škurinje, Brajda), Rabu i Delnicama, dok su proizvodnja tjestenine kao i prerada mlijeka i proizvodnja mliječnih proizvoda organizirane putem proizvodnih pogona u Rijeci.
1992. godine PIK kreće s otvaranjem PIKO prodavaonica, te danas u sklopu vlastite trgovačke mreže ima 30-tak prodajnih mjesta u Rijeci, Kastvu, Opatiji, Matuljima, Lovranu, Čavlima, Kostreni, Kraljevici, Crikvenci i Delnicama.


 

ZAPOŠLJAVANJE

Ako želite biti dio Pik-ovog tima, volite raditi timski, rasti i razvijati se javite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

REKLAMACIJE

Ako imate reklamaciju na naše proizvode ili na postupke naših djelatnika, javite se u Pik-ov Odjel marketinga, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh