Prehrambeno industrijski kombinat d.d. Rijeka – PIK RIJEKA,

danas je moderna tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, tvrtka koja proizvodi kvalitetne prehrambene proizvode prema visokim standardima. 
Proizvodnja hrane u našoj tvrtki objedinjuje stručnjake različitih profila, s krajnjim ciljem da se unaprijedi ishrana i kvaliteta hrane. U želji da udovoljimo zahtjevima kvalitete i raznovrsnosti ukusa, kontinuirano ulažemo u usavršavanje tehnike i tehnologije, kao i usavršavanje stručnih kadrova. 
Kontinuirano pratimo kvalitetu proizvoda u vlastitim suvremeno opremljenim laboratorijima i putem ugovora sa za to ovlaštenim ustanovama. 
U veljači 2004. –te PIK je dobio međunarodno priznati certifikat kvalitete ISO 9001:2000., a pored certifikata kvalitete ISO 9001: 2000, Hrvatska gospodarska komora dodjelila je u veljači 2005. –te kruhu, kolačima i tjestenini iz programa “Zlatno zrno žita” certifikate “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”. Navedeni certifikati dodjeljuju se proizvodima nadprosječne kvalitete, a PIK je ujedno jedini nositelj navedenih certifikata u proizvodima kruha, kolača i tjestenine. Riječka tjestenina je u svuibnju 2012. dobila certifikat Halal kojim dodatno potvrđuje svoju kvalitete, čime jamči dodatnu sigurnost i zdravstveno ispravne proizvode. Dobiveni certifikati potvrda su poslovne orjentacije PIK– a Rijeka na kvalitetu u najširem smislu.

 

 

 

 

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh