MEDITERANSKI TRE COLORI

 

Sastojci:

500 g Tre colori (PIK d.d. Rijeka)

1 paprika crvena
1 paprika zelena
1 paprika žuta
1 sir mozzarela
1 žlica vrhnja za kuhanje (PIK d.d. Rijeka)
1 žlica octa
100 g maslina
ružmarin 
sol
papar
češnjak
maslinovo ulje

 

Priprema:

Paprike isjeckamo na trake i ispečemo ih na maslinovom ulju. Kad su pečene pospemo ih sa sitno sjeckanim češnjakom  i ružmarinom i prelijemo ih s još malo maslinova ulja.Tjesteninu skuhamo al dente, 10 -12 minuta, ocijedimo i prelijemo paprikama.Vrhnje za kuhanje pomiješamo sa octom 1 žlicom maslinovog ulja, soli, paprom. Umak prelijemo preko ohlađene tjestenine. Prije posluživanaj ukrasimo je maslinama i kockicama mozzarele. 

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh