LJUDSKI RESURSI

Ljudski resursi tj. sustav upravljanja ljudskim resursima , zapravo je važna konkurentska prednost tvrtke. Bez obzira na materijalne polazne osnove i pozicije, kontinuirani rad s ljudima, u izravnoj je vezi s poslovnim rezultatom i uspjehom firme. Naročito u uvjetima kada permanentno nedostaju temeljne struke, osobito slastičari i pekari, suradnjom s obrazovnim ustanovama planiramo dugoročno riješavati naznačenu problematiku. 

Zaštita zdravlja i sigurnost na radu, temeljna su opredjeljenja poslodavca u uvjetima visoko tehnološko-tehničkih proizvodnih investicija u pojedinim proizvodnim dijelovima Društva, pa je svijest i permanentna skrb o uvjetima rada, prioritetna zadaća poslodavca. Svijest radnika i međusobno povjerenje , također je bitna značajka u poslovnim odnosima.

“Cijenimo naše zaposlenike i smatramo ih  najvrednijim dijelom kompanije. Poštujemo ih i razumijemo. Oni su temelj našeg poslovanja, pokretači u područjima poboljšanja i inovacija i naša prednost u tržišnom natjecanju."

 

           UPRAVA - DIREKTOR

           Dora Ravnić, dipl.oec. 

B2B

Pojam B2B je skraćenica pojma Business-to-business (eng.). Označava vrstu elektroničkog poslovanja koje je okrenuto razmjeni roba, servisa i usluga između organizacija. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAPOŠLJAVANJE

Ako želite biti dio Pik-ovog tima, volite raditi timski, rasti i razvijati se javite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

REKLAMACIJE

Ako imate reklamaciju na naše proizvode ili na postupke naših djelatnika, javite se u Pik-ov Odjel marketinga, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh