ZAPOŠLJAVANJE

Proizvodnja hrane u našoj tvrtki objedinjuje stručnjake različitih profila, s krajnjim ciljem da se unaprijedi ishrana i kvaliteta hrane. U želji da udovoljimo zahtjevima kvalitete i raznovrsnosti ukusa, kontinuirano ulažemo u usavršavanje tehnike i tehnologije, kao i usavršavanje stručnih kadrova. 
Povjerenje stvaramo uzajamnim poštivanjem unutar tvrtke, kao i partnera i potrošača. U PIK-u su zaposleni prepoznati kao nositelji razvoja tvrtke. 
Zadovoljstvo zaposlenih bitan je faktor uspješnog poslovanja, o kreativnosti i znanju zaposlenih ovisi uspijeh tvrtke, te se iz navedenog razvijaju programi motiviranja zaposlenih, kao i kontinuirane edukacije. Stalna briga za kvalitetu je obveza svih radnika. Kvaliteta je odraz edukacije, timskog rada, suradnje i dobrih međusobnih odnosa među zaposlenima. 

B2B

Pojam B2B je skraćenica pojma Business-to-business (eng.). Označava vrstu elektroničkog poslovanja koje je okrenuto razmjeni roba, servisa i usluga između organizacija. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAPOŠLJAVANJE

Ako želite biti dio Pik-ovog tima, volite raditi timski, rasti i razvijati se javite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh