PIK I ZAJEDNICA

Domaći proizvođač PIK RIJEKA, kao društveno odgovorna tvrtka, brigu o svojim sugrađanima pokazuje svakodnevno , vodeći računa o kvaliteti sirovina koje koristi u pripremi svojih proizvoda, strogo kontroliranim uvijetima proizvodnje i kontroli gotovih proizvoda . 
Kao lokalna tvrtka PIK RIJEKA nastoji, u skladu s mogućnostima, pomoći lokalne kulturne, sportske i dr. institucije, pa tako tradicionalno sponzoriramo Riječki karneval, HNK Ivana pl. Zajca, Festival MIK, Kastafsko kulturno leto, projekt NAJ i NK Rijeku, a znatan dio sredstava usmjeravamo u donacije onima kojima je to najpotrebnije, pa smo tako 2005. godine pomogli u radu lokalnim Udrugama : Franjevačku mladež (FRAMA) u organizaciji uskršnjeg doručka i božićnog ručka za siromašne, Udrugu za pomoć u sprječavanju i suzbijanju bolesti ovisnosti "Narkonon - Adriatic" Rakalj, Udrugu slijepih PGŽ, 3. Festival stvaralaštva i dostignuća osoba s invaliditetom, Udrugu roditelja za pomoć mentalno retardiranim osobama i osobama s cerebralnom paralizom "Sunce", volontersku udugu "Za bolji svijet", Športsko društvo gluhih "Galeb", Udrugu "Homer", SOS dječje selo, Udrugu dijaliziranih i transplatiranih bubrežnih bolesnika PGŽ, Hrvatsku ligu protiv raka, Udrugu dragovoljaca i veterana domovinskog rata RH, Kliniku za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka...

 

ZAPOŠLJAVANJE

Ako želite biti dio Pik-ovog tima, volite raditi timski, rasti i razvijati se javite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

REKLAMACIJE

Ako imate reklamaciju na naše proizvode ili na postupke naših djelatnika, javite se u Pik-ov Odjel marketinga, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies).

Nastavkom pregleda Pikove web stranice, dajete pristanak za korištenje kolačića.

Shvaćam
Idi na vrh